Bloemenveld XL Wijchen

Bloemenveld XL Fenikshof is een bloemist die gespecialiseerd is in het verzorgen van boeketten, bloemstukken, grafwerken, bruidswerken, planten, bedrijf/kantoorinrichting en bloemabonnementen. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Omdat wij onze “roots” in Nijmegen en Wijchen  hebben is het bestellen en bezorgen van boeketten en bloemen en ander bloemwerk mogelijk met onze eigen besteldienst.  Kortom, als u op zoek bent naar een bloemist in Nijmegen of Wijchen met dagelijks verse bloemen en planten, en een eigen bezorgdienst in Nijmegen  dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Boeketten worden gebonden in onze eigen bloembinderij in Nijmegen. Onze bloembinderij wordt  dagelijks voorzien van verse bloemen en planten, welke wij dagelijks betrekken op de bloemenveiling Aalsmeer.

Wij doen altijd ons uiterste best om u een mooi en goed product tegen een zo gunstig mogelijke prijs te leveren.
Een goede service staat bij ons voorop. Bent u om wat voor reden dan ook niet tevreden over onze dienstverlening en/of kwaliteit, belt u ons zo snel mogelijk. Wij streven naar 100% tevreden klanten.
Wij werken niet op contractbasis, zodat u ten allen tijden de samenwerking kunt stopzetten.

Doordat wij onze inkoop zelf verrichten d.m.v. twee inkopers, o.a. op Bloemen Veiling Aalsmeer, die de gehele week alléén voor ons bedrijf de bloemen en planten inkopen, hebben wij het voordeel dat er geen tussenhandel plaats vindt. Wij zijn dus zélf de groothandel. Daardoor kunnen wij de prijzen laag houden en op de dag van inkoop leveren.

Wij zijn (onder andere) aangesloten bij Euroflorist en Topbloemen, en kunnen desgewenst via deze bloemen bezorgorganisaties  uw bestelling over de gehele wereld (laten) bezorgen.

Wist u dat wij gespecialiseerd zijn in rouwbloemen (ook wel rouwbloemwerk, begrafenisbloemen,  rouwarrangement of grafwerk genoemd)?

Mocht u na deze informatie toch nog vragen of opmerkingen hebben, aarzelt u niet en neem a.u.b. contact met ons op.

Webwinkel en bezorging in Nijmegen e.o.

Voor het bezorgen in Nijmegen brengen wij € 4,95  in rekening. Dit wordt automatisch getoond zodra u bij het afleveradres een postcode invult.

Zelf afhalen aan de Fenikshof 5 te Nijmegen? Vul dan bij “Verzenden naar een ander adres” tijdens het afrekenen in de postcode het woord “afhalen” in! De verzendkosten zullen dan veranderen naar nul.

Nijmegen: € 4,95
Groesbeek € 6,95
Rest van Nederland € 7,95

Spoed bezorging, bel gerust voor de mogelijkheden!

  • Bestellingen in Nijmegen graag vóór 14.00 uur van de dag van levering bestellen.
  • Bestellingen buiten Nijmegen graag vóór 13.00 uur van de dag van levering bestellen.
  • Bestellingen worden 1 x aangeboden op een adres.
  • Bij niet thuis wordt er bij de buren geleverd.
  • Zijn de buren ook niet thuis dan wordt er een kaartje gepost met daarin het verzoek contact met ons op te nemen.

Alle andere wensen en/of prijzen na overleg.

Scroll naar top