Bloemenveld Nijmegen Grafbloemen

Bloemenveld XL Nijmegen is een bloemist die gespecialiseerd is in het verzorgen van boeketten, bloemstukken, grafwerk, planten, bedrijf/kantoorinrichting en bloemabonnementen. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Omdat wij onze “roots” in Nijmegen hebben is het bestellen en bezorgen van boeketten en bloemen en ander bloemwerk mogelijk met onze eigen besteldienst. Kortom, als u op zoek bent naar een bloemist in Nijmegen met dagelijks verse bloemen en planten, en een eigen bezorgdienst in Nijmegen dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Boeketten en rouw arrangementen worden gebonden in onze eigen bloembinderij in Nijmegen. Onze bloembinderij wordt dagelijks voorzien van verse bloemen en planten, welke wij dagelijks betrekken op de bloemenveiling Aalsmeer.

Wij doen altijd ons uiterste best om u een mooi en goed product tegen een zo gunstig mogelijke prijs te leveren.
Een goede service staat bij ons voorop. Bent u om wat voor reden dan ook niet tevreden over onze dienstverlening en/of kwaliteit, belt u ons zo snel mogelijk. Wij streven naar 100% tevreden klanten.
Wij werken niet op contractbasis, zodat u ten allen tijden de samenwerking kunt stopzetten.

Doordat wij onze inkoop zelf verrichten d.m.v. twee inkopers, o.a. op Bloemen Veiling Aalsmeer, die de gehele week alléén voor ons bedrijf de bloemen en planten inkopen, hebben wij het voordeel dat er geen tussenhandel plaats vindt. Wij zijn dus zélf de groothandel. Daardoor kunnen wij de prijzen laag houden en op de dag van inkoop leveren.

Wij zijn (onder andere) aangesloten bij Euroflorist en Topbloemen, en kunnen desgewenst via deze bloemen bezorgorganisaties uw bestelling over de gehele wereld (laten) bezorgen.

Wist u dat wij gespecialiseerd zijn in rouwbloemen (ook wel rouwbloemwerk, begrafenisbloemen, troostbloemen, grafbloemen, rouwarrangement of grafwerk genoemd)?

Mocht u na deze informatie toch nog vragen of opmerkingen hebben, aarzelt u niet en neem a.u.b. contact met ons op.

Scroll naar top